Priorities - Professional Organizing
t: +31 (0) 10 5216211

Work life balance en werkdruk

Priorities is sinds 2004 gespecialiseerd in werkdruk en werk privé balans en verzorgt voor bedrijven en
organisaties de workshop ‘werkdruk, work life balance en duurzame inzetbaarheid' (ook in Engels). Afhankelijk van uw wensen kan de workshop wetenschappelijk worden ingestoken of als teambuilding activiteit.

Een goede balans tussen werk en privé is de basis van vitaliteit, van duurzame inzetbaarheid en van
gezond en met plezier werken. Sandra Kruijt van Priorities laat u kennis maken met dit onderwerp op een informatieve en inspirerende manier.

In deze in-company workshop krijgen deelnemers een presentatie over het thema en spelen met elkaar het bordspel ‘werkdruk & work life balance’. Deelnemers kunnen vooraf de work life balance questionnaire invullen. Dit kan de basis zijn van het werkdruk en work life balance beleid in uw bedrijf of organisatie.

Download de folder

Priorities biedt sinds 2004 oplossingen voor werkdruk en verzorgt presentaties en workshops work life balance, werkdruk en duurzame inzetbaarheid (ook in het Engels).


Workshop werkdruk bedrijven

Bedrijven

Priorities verzorgt presentaties en workshops voor bedrijven en organisaties 'Het belang van een goede work life balance'. Ook adviseert Priorities directie, management en HRM afdelingen over de implementatie van het onderwerp ‘work life balance’ in een integraal HRM beleid.


worklifebalance

Executives

U heeft het druk. Met uw werk. Daarnaast met sport, vitaliteit, kinderen, familie, vrienden, hobby’s … Soms vraagt u zich af hoe u alles combineert, óf u het wel kunt combineren, of uw eigen vitaliteit en geluk er niet bij in schiet. U trekt veel werk naar zich toe. Gewoon omdat u het kan en omdat u het wilt. Soms vraagt u zich af of u niet teveel doet? Misschien steken klachten de kop op of wijzen mensen in uw omgeving u erop dat het zelfs voor u wel eens teveel kan zijn.

Priorities biedt individuele coaching voor busy professionals ‘Duurzaam inzetbaar met een goede balans tussen werk en privé’. Wilt u andere prioriteiten in werk en leven stellen of uw drukke baan combineren met nevenfuncties, zorg voor kinderen of zorg voor anderen (mantelzorg) neemt u dan contact op met Priorities. Een verstoorde balans kan immers veel ellende veroorzaken, die u graag wilt voorkomen.

Maandoverzicht Balanstool

BETROKKEN WERKGEVERS NEMEN ZELF HET VOORTOUW

Medewerkers ervaren een werkgever die de balans tussen werk en privé zelf ter sprake brengt als een betrokken werkgever. Vooral als de werkgever/leidinggevende die balans met hun medewerkers bespreken vóórdat een stress situatie ontstaat. Of als de combinatie van werk en privé uit balans dreigt te raken. Bijvoorbeeld door een ingrijpend life event.

Werkende oplossingen voor werkdruk

Priorities heeft met een bijdrage vanuit het Europees Sociaal Fonds De Balanstool Priorities.nu ontwikkeld. Deze innovatieve internetapplicatie heeft tussen 2007 en 2013 veel professionals ondersteund bij het tot stand brengen van balans op het werk, in privé of tussen werk en privé. Tijdanalyse© is daarbij een bewezen succesvol instrument.

Sandra Blog - on work life balance

Sinds november 2009 schrijf ik dit weblog met veel plezier. De Sandra Blog. On work life balance. En alles wat daarmee te maken heeft. En iedereen die daarmee te maken heeft.
Lees meer...

Werkdruk

Werkdruk is een van de speerpunten van Europees en Nederlands beleid. Een hoge werkdruk kan grote gevolgen hebben. Daarom is de Europese campagne van start gegaan 'Healthy workplaces manage stress', oftewel ‘Gezond werk is werk zonder stress’. In Nederland is de campagne in mei 2014 gestart onder de naam ‘Herken de druppel – check je werkstress’.

Tot 2018 wordt aandacht besteed aan factoren die werkstress veroorzaken: werkdruk, agressie, geweld, intimidatie, pesten en discriminatie. Ook andere oorzaken van een verstoorde balans tussen werk en privé, zoals mantelzorg, zorg voor kinderen of rouwverwerking spelen een rol. Preventie van werkdruk is een belangrijke pijler voor voor duurzame inzetbaarheid.

Priorities adviseert en coacht mensen om zo slagvaardig mogelijk te zijn in werk of privé. Bij een hoge werkdruk kan de persoonlijke effectiviteit, de efficiency van een bedrijf of van professionals binnen een organisatie verminderen. Priorities begeleidt sinds 2004 busy professionals, teams en afdelingen van bedrijven en organisaties bij het oplossen van werkdruk. Sandra Kruijt, eigenaar van Priorities werkt met professionals in allerlei functies aan blijvende oplossingen van werkdruk, voor een goede work life balance, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Sandra Kruijt:
“Als je iemand ziet verdwijnen achter een grote werkstapel ga ik samen met ze achter hun bureau zitten. We werken de werkstapel door en stellen orde op zaken. Dat kan individuele coaching zijn of team coaching. Voor iedere vorm van werkdruk een blijvende en werkende oplossing aandragen is fantastisch werk om te doen. Ik word ingeschakeld om werkdruk op te lossen, ter preventie van ziekteverzuim en om mensen te begeleiden bij de terugkeer naar werk. Daarnaast bij life events, schokkende gebeurtenissen, verstoorde work life balance, rouw en mantelzorg.

Als bestuurslid van het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid (NKDI) zet ik mij in om duurzame inzetbaarheid van werkenden te bevorderen door integratie van inzichten uit onderzoek en praktijk. Om succesvol te kunnen werken, duurzaam inzetbaarheid te zijn, is aandacht voor werkdruk belangrijk.

Wilt u een oplossing van uw werkdruk of meer weten over wat Priorities kan doen om werkdruk in uw organisatie, bedrijf, team of afdeling blijvend te verlagen? Neemt u contact met op. Ik ben u graag van dienst."