Priorities - Professional Organizing
t: +31 (0) 10 5216211

Wie?

Mr Sandra Kruijt, consultant en eigenaar van Priorities (2004)

Directeuren, managers, hoogleraren en mensen in vrije beroepen die in een spagaat zitten tussen declarabele uren werken in hun expertise en hun management- of acquisitietaken begeleid ik om veel minder uren te maken EN veel hogere targets te halen.

Mijn werkervaring als advocaat, Chief Human Resources tevens lid van het Management Team en verantwoordelijk voor de oprichting van het bedrijf AND Data in Ierland voeg ik toe aan de expertise van cliënten.

In 2000 startte ik Mr Sandra Kruijt, adviesbureau voor Strategisch Human Resource Management & Arbeidsrecht. In de praktijk stelde ik vast dat de werkdruk systematisch toenam, startte in 2004 Priorities en ontwikkelde het Priorities at Work programma dat mensen in staat stelt minder uren te werken EN hogere targets te halen.

Priorities at Work Programma

De volgende kennisgebieden zijn geïntegreerd in het Priorities at Work Programma: effectief en efficiënt werken, arbeidsrecht, arbeidsomstandighedenrecht, strategisch human resource management, professional organizing, duurzame inzetbaarheid, psychosociale arbeidsbelasting, time management, stressmanagement, EU beleid arbeidszaken, beleid vanuit Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, bedrijfsgezondheidszorg.

 

Specialisatie

Duurzame inzetbaarheid, werkdruk, work life balance, psychosociale arbeidsbelasting, burnout preventie & re-integratie, trendwatching human resource management.
• specialisatie (preventie van) werkdruk (vanaf 2004) en work life balance (2005-2007)
• ontwikkeling (2005-2007) en de lancering internetapplicatie De Balanstool Priorities.nu – de berekening van de balans in het werk en de balans tussen werk en privé (2007) – 10.000+ bezoeken
• De Sandra Blog – on work life balance (2009) – 10.000+ bezoeken
• specialisatie Duurzame inzetbaarheid (2010)
• Handboek Een leven lang inzetbaar Voor het handboek Duurzame Inzetbaarheid van Dr. A. de Lange en Prof. Dr. B.I.J.M. van der Heijden schreef Sandra Kruijt het hoofdstuk: ‘De praktijk is weerbarstig. Ervaringen van (HR) managers in de praktijk’.
• Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid Sandra is bestuurslid bij het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid, opgericht door Dr. Annet de Lange (Lector HRM Hogeschool Arnhem Nijmegen) en Prof. Dr. Beatrice van der Heijden (Professor Strategisch HRM Radboud Universiteit). www.nkdi.nl

Samenwerking Priorities werkt samen met gerenommeerde kennisinstituten, organisaties en experts. Deze dynamische samenwerking staat garant voor state-of-the-art kennis, doeltreffendheid en kwaliteit.

Ik ben u graag van dienst. Sandra Kruijt

Testimonials

 • Het Priorities at Work Programma heeft me in korte tijd inzichten gegeven, waarmee ik maanden vooruit kon – van harte bedankt hiervoor! De coaching on the job was uiterst waardevol voor me en onderscheiden Priorities van andere aanbieders: Terwijl ‘gewone’ coaches alleen maar horen wat je zelf vertelt, kijkt Sandra Kruijt echt hoe je werkt. Daardoor kan ze veel beter de problemen zien, benoemen en verhelpen! Het Priorities at Work Programma is een zeer effectieve manier om (weer) balans in de verhouding van privé en werk te brengen! Sandra is een zeer betrokken en bevlogen coach, die me met haar programma veel waardevolle input voor mijn verdere professionele ontwikkeling heeft geboden. Ik en mijn hele gezin zijn er blij mee.  

  Universitair docent Faculteit der Managementwetenschappen , Universiteit in Nederland
 • Naast de verantwoordelijkheid voor het neerzetten van mijn visie en het leidinggeven aan een afdeling werd ik veel verschillende uitvoeringstaken in getrokken. Mijn grootste bottleneck was dat ik hard werkte, vaak in privé ook en toch ’s avonds het gevoel had dat ik van alles niet had gedaan of bereikt van wat ik mij had voorgenomen. Sandra heeft me geholpen om de grote lijnen in mijn functie in te zien en niet in details te verzanden. Elke keer teruggaan naar grote thema’s, de hoofdtaken in mijn functie, helpt me om het overzicht te behouden. Dit heb ik in het Priorities at Work Programma goed kunnen implementeren. De grootste winst van het traject met Sandra is hoe ik in mijn functie als leidinggevende ben gegroeid. Sandra heeft mijn zelfvertrouwen verhoogd door haar respectvolle aanpak, het spiegelen van alle zaken die heel goed gingen en door de wetenschappelijk gevalideerde instrumenten die onderdeel uitmaken van het Priorities at Work progamma. Hierdoor ben ik mijn kracht, talenten, sterke punten en werkwaarden niet alleen gaan zien, maar ben ik in staat om daarvanuit te werken bij het neerzetten van mijn visie en het leiderschap van mijn afdeling.    

  Cliënte - Anoniem , Hoofd van een afdeling in een ziekenhuis
 • Door Sandra en Priorities ben ik me bewuster van mijn grip op het werk, lukt het mij beter rust in te bouwen en uit te stralen. Probeer ik beter en meer naar mezelf te luisteren en dat heeft zijn (positieve) weerslag op alles. In het Priorities at Work Programma ga je met Sandra samen, achter je bureau zitten om samen werk te reduceren en het werk opnieuw in te richten. Werkte ik voorheen volgens het principe ‘niemand is onmisbaar’ en wat blijkt, mijn spilfunctie en kennis en kunde bieden het tegenovergestelde.

  Marianne Petersen, Management Assistent van Directeur Erasmus MC Sophia
 • Sandra Kruijt is een zeer intelligente, creatieve, maar vooral ook mensgerichte adviseur en coach waarmee ik heel graag samenwerk. Ze heeft een indrukwekkend cv opgebouwd op het terrein werkdruk interventies, werk-privé balans coaching en breder over het thema duurzame inzetbaarheid en strategisch human resource management. In het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid vormt zij een belangrijke schakel in het contact met externe kennispartners en heeft zij ons bestuur verder weten te professionaliseren.

  Dr. Annet de Lange, Professor Human Resource Management, HAN university of applied sciences. Visiting professor university of stavanger
 • Mijn groep is doorgelicht. De afdeling van twaalf personen loopt nu goed, ook de human resources cyclus. Eindelijk kom ik toe aan mijn eigen prioriteiten in het werk. Sandra inschakelen was één van mijn beste beslissingen.

  Prof. dr. C.M. (Cock) van Duijn, Professor of genetic epidemiology, Erasmus MC | Scientific Director of the Genetic and Epidemiology graduate program, Netherlands Institute for Health Sciences
 • Het was grandioos!

  Wim van der Boor, Voorzitter Ondernemingsraad Gemeente Rotterdam , over de workshop werkdruk & work life balance
 • 'We zijn zeker verplicht om deze Priorities coaching on the job te doen?', vroeg ik mijn manager. Achteraf ben ik blij met de mogelijkheid die mijn manager en de Rabobank mij bood. Ik voer nu de regie in mijn werk, ben kritisch of dat waar ik mee bezig ben wel mijn taak is en ik heb meer tijd om toegevoegde waarde te leveren in het team. Dat telt voor mij nog het meest. 

  Cliënt die anoniem wil blijven, Rabobank