Priorities - Professional Organizing
t: +31 (0) 10 5216211

Priorities at Work (halfjaar) Programma: houvast in stormachtige tijd

Geplaatst door: In: 08 jul 2020 Reacties: 0

Het Priorities at Work (haljaar) Programma heeft me houvast gegeven in stormachtige maanden van extreem hoge werkdruk en een groot life event. Ik kan het aanbevelen als mensen aanlopen tegen hoge werkdruk en moeite hebben het werk te overzien.

Overzicht houden op al mijn taken, een overvolle (vergader)agenda, prioritering in het drukke werk waren mijn grootste uitdagingen in mijn werk als leidinggevende van 90 personen (140 personen indirect). Daar kwam een groot life event bij.

De kickstart coaching on the job waarin je samen met Sandra Kruijt (eigenaar Priorities, management consultant | executive coach),  achter je eigen bureau werk reduceert en prioriteiten stelt, geeft directe oplossingen en voelt snel vertrouwd. De zorgvuldige rapportage en het plan van aanpak na afloop helpen je door het proces, het halfjaarprogramma, heen. Verder werd ik blij van de positieve aanpak, namelijk focus op je sterke kanten. Dat geeft energie.

Sandra overdenkt de dingen goed, geeft dan haar mening, advies. Ze is rustig, houdt het overzicht en kan op heldere manier haar kennis overdragen. Ik heb geleerd hoe ik mijn werk beter kan organiseren, zodat het behapbaar en overzichtelijker wordt. Ik heb een hele lastige periode overwonnen, heb inzicht in wat ik goed kan, waar ik mijn focus op wil leggen. Daarnaast ben ik blij met mijn nieuwe perspectief, energie en plezier als ik denk over mijn werk en de toekomst. Dat ik door deze periode heen gekomen ben, daar ben ik heel blij mee. Sandra was voor mij echt een houvast in de roerige tijden.

De Masterclass Targets en Werkwaarden was voor mij onderdeel van het Priorities at Work Programma. Je kunt het ook los volgen. Ik deed een individuele sessie. Inspirerend en mooie inzichten! Heel leuk om het online vanaf je eigen locatie te kunnen doen. De uitkomst was zelfs boven mijn verwachting. Ik ging er open in en het heeft me veel inzicht gebracht.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Gerelateerde berichten