Priorities - Professional Organizing
t: +31 (0) 10 5216211

Professional Organizing

Herkent u dit?

U hebt veel werk, in verschillende rollen, een uitgebreid takenpakket, grote verantwoordelijkheid en een nog groter verantwoordelijkheidsgevoel. U doet alles graag en u bent goed in alles wat u doet.  Soms vraagt u zich af of u niet teveel doet? Of u meer tijd kunt overhouden, uw taken beperken, scherpe prioriteiten stellen en veel hogere targets kunt halen.


Hoge eisen

Een spagaat kan veroorzaakt worden door hoge eisen en doordat er veel werkzaamheden liggen. Een spagaat kan ook veroorzaakt worden door life events, hectiek als working parents, work life balance, mantelzorg, (werken met een chronische) ziekte of burnout. Iedere situatie vraagt een eigen unieke aanpak.

Voor de oplossing draag ik mijn werkervaring als advocaat, als Chief Human Resources, management consultant & executive coach en als bestuurslid van het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid (NKDI) bij aan de expertise van mijn cliënten. Samen geeft dat prachtige resultaten.

Ook stel ik graag mijn specialisatie op het vlak van effectief en efficiënt werken, werkdruk (vanaf 2004), work life balance (vanaf 2005) en duurzame inzetbaarheid (vanaf 2010) beschikbaar.

Wat kunt u doen?

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Priorities met gratis artikelen en tips (onderaan deze pagina) of het Ebook 9 Werkende Oplossingen voor Werkdruk downloaden.

U kunt posts lezen op De Sandra Blog - on work life balance. Met achtergrondinformatie en een kwinkslag zet ik u graag aan het denken over aspecten die succes in uw werk en work life balance bepalen.

U kunt zich (gratis) op het blog abonneren (rechts bovenaan de De Sandra Blog - on work life balance). Bij de start van een nieuw feuilleton ontvangt u een paar keer per maand om 06.50 uur ‘s morgens een nieuwe post.

U kunt enkele Testimonials lezen (klikken op pijltje hieronder).

De stap die ik u daarna adviseer te zetten is om u aan te melden voor een telefonisch kennismakingsgesprek waarin ik u ideeën geef over hoe u werk kunt reduceren. Het gesprek is gratis, vrijblijvend en vertrouwelijkheid is gegarandeerd.
We brengen uw mogelijkheden in kaart om veel minder uren te werken en veel hogere targets te halen. We bespreken wat u wilt en wat u kunt bereiken.

Mr Sandra Kruijt | management consultant | executive coach | eigenaar Priorities

UITNODIGING

Wilt u:
• werk reduceren
• de organisatie van uw werk opnieuw inrichten
• scherpe prioriteiten stellen en veel hogere targets halen

Meld u hier aan. In dit strategiegesprek krijgt u helder wat u tegenhoudt om minder uren te werken, leert u wat er voor nodig is om uw werk te verminderen en welke stap u hierin kunt zetten. Het gesprek is kosteloos, vrijblijvend en vertrouwelijk.

Ook vertel ik u meer over het Priorities at Work Programma.

Ik kijk uit naar uw bericht!
Sandra Kruijt


Ja, ik meld me aan voor een strategiegesprek

 • Omschrijf hier uw doel voor het strategiegesprek.
  Wat is het u waard minder uren te werken en veel hogere targets te halen?
 • Is er iets anders dat u vindt dat ik van u zou moeten weten.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

TESTIMONIALS

 • 'We zijn zeker verplicht om deze Priorities coaching on the job te doen?', vroeg ik mijn leidinggevende. Achteraf ben ik heel blij met de mogelijkheid die de Rabobank mij bood. Ik voer nu volledig de regie in mijn werk, ben kritisch op prioriteiten en ik heb meer tijd om toegevoegde waarde te leveren in het team. Dat telt voor mij nog het meest. 

  Cliënt die anoniem wil blijven, Rabobank
 • Ik heb nu meer grip op mijn werk als ondernemer, kan betere keuzes maken in mijn werk voor klanten en ik kan beter ‘nee’ zeggen. Zonder mijn flexibiliteit en klantvriendelijkheid te verliezen. Dat is voor mij het belangrijkste.

  Stephanie Vallianatos , Eigenaar Vallianatos Zorginnovatie.
 • Door Sandra en Priorities ben ik me bewuster van mijn grip op het werk, lukt het mij beter rust in te bouwen en uit te stralen. Probeer ik beter en meer naar mezelf te luisteren en dat heeft zijn (positieve) weerslag op alles. In het Priorities at Work Programma ga je met Sandra samen, achter je bureau zitten om samen werk te reduceren en het werk opnieuw in te richten. Werkte ik voorheen volgens het principe ‘niemand is onmisbaar’ en wat blijkt, mijn spilfunctie en kennis en kunde bieden het tegenovergestelde.

  Marianne Petersen, Management Assistent van Directeur Erasmus MC Sophia
 • Mijn groep is doorgelicht. De afdeling van twaalf personen loopt nu goed, ook de human resources cyclus. Eindelijk kom ik toe aan mijn eigen prioriteiten in het werk. Sandra inschakelen was één van mijn beste beslissingen.

  Prof. dr. C.M. (Cock) van Duijn, Professor of genetic epidemiology, Erasmus MC | Scientific Director of the Genetic and Epidemiology graduate program, Netherlands Institute for Health Sciences
 • Als mijn organisatie de kosten niet had vergoed had ik Priorities coaching on the job zelf betaald. Dat kwam door Sandra’s professionaliteit. Het systeem dat ze aanreikte sloot precies aan bij wat ik nodig had. Ze doorzag de situatie, dat die invloed had op mijn gezondheid en om die reden moest worden opgelost. We hebben anderhalve dag samengewerkt, een enorme stimulans. De resultaten van de coaching gaan eigenlijk verder. Het stellen van prioriteiten pas ik nu overal op toe.  

  Cliënte die anoniem wil blijven, Onderwijs
 • Ik wist dat ik op een burnout afstevende, maar wist niet wat ik kon doen om het tij te keren. Ik vroeg mij nooit af hoe het met mij ging. Zowel in werk als in privé heb ik jarenlang gehold. Het werd steeds meer, chaotisch in het werk en in privé, altijd ‘ja’ zeggen en nog het gevoel hebben dat ik nog meer moest en kon doen. Tot het echt niet meer ging. “Het Priorities at Work Programma in het kort? Het werkt! Rust en ruimte. Zicht en adem”. Tijdens de kickstart coaching on the job richtten we een effectieve werkwijze in. Eindelijk heb ik een werkbare werkwijze in mijn hectische functie. Sandra heeft me erdoor heen geleid dat ik in hele korte tijd mijn patronen heb kunnen openbreken van: hoge eisen stellen, altijd bereikbaar moeten zijn, overzicht denken te houden door steeds meer te werken, verantwoordelijkheid toe-eigenen, afkeurende gedachten over mijzelf en over het belang van  vitaliteit (dat vond ik onzin), de jaren van alles wegstoppen en perfectionisme. Maar vooral mijn angst rond de kwaliteit van mijn functioneren. In hele korte tijd heb ik een hele andere kant van mijzelf leren zien. Het is ongelofelijk lekker om niet elke dag dat gejaagde gevoel te hebben van ‘Ik heb het druk’. Maar dat ik nu weer kan zeggen: “Ik heb lekker gewerkt!” en trots ben op wat ik heb bereikt.

  Cliënte die anoniem wil blijven
 • Het Priorities at Work Programma heeft me in korte tijd inzichten gegeven, waarmee ik maanden vooruit kon – van harte bedankt hiervoor! De coaching on the job was uiterst waardevol voor me en onderscheiden Priorities van andere aanbieders: Terwijl ‘gewone’ coaches alleen maar horen wat je zelf vertelt, kijkt Sandra Kruijt echt hoe je werkt. Daardoor kan ze veel beter de problemen zien, benoemen en verhelpen! Het Priorities at Work Programma is een zeer effectieve manier om (weer) balans in de verhouding van privé en werk te brengen! Sandra is een zeer betrokken en bevlogen coach, die me met haar programma veel waardevolle input voor mijn verdere professionele ontwikkeling heeft geboden. Ik en mijn hele gezin zijn er blij mee.  

  Universitair docent Faculteit der Managementwetenschappen , Universiteit in Nederland
 • De kickstart coaching on the job is de mooiste start die een manager zich kan wensen om daadwerkelijk veranderingen in te zetten. Ik was aan het verdrinken in de hoeveelheid werk. Nu doe ik weer de juiste dingen: proactief werken aan de hoofdtaken van mijn functie. Ik ga niet langer meer (altijd) mee in de hectiek, de waan van de dag en ad hoc werkwijze die in de organisatie gegroeid was. Ik heb de touwtjes weer stevig in handen, ben goed voorbereid en zaken zijn weer goed gedelegeerd. De dynamiek op mijn afdeling is top. Sandra heeft veel kennis, is rustig maar vooral doortastend. Ik ben haar vooral dankbaar dat ze mij heeft laten inzien dat ik alleen nog maar ad-hoc bezig was. Dat we tijdens het Priorities at Work Programma de hoofdtaken van mijn functie in kaart hebben gebracht, op de manier dat ik weer met veel plezier, overzicht en zelfvertrouwen werk in mijn werk en in mijn rol als MT-lid.

  Drs. W.S.M. (Mariska) Larssen, Hoofd Personeel & Organisatie - Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
 • Naast de verantwoordelijkheid voor het neerzetten van mijn visie en het leidinggeven aan een afdeling werd ik veel verschillende uitvoeringstaken in getrokken. Mijn grootste bottleneck was dat ik hard werkte, vaak in privé ook en toch ’s avonds het gevoel had dat ik van alles niet had gedaan of bereikt van wat ik mij had voorgenomen. Sandra heeft me geholpen om de grote lijnen in mijn functie in te zien en niet in details te verzanden. Elke keer teruggaan naar grote thema’s, de hoofdtaken in mijn functie, helpt me om het overzicht te behouden. Dit heb ik in het Priorities at Work Programma goed kunnen implementeren. De grootste winst van het traject met Sandra is hoe ik in mijn functie als leidinggevende ben gegroeid. Sandra heeft mijn zelfvertrouwen verhoogd door haar respectvolle aanpak, het spiegelen van alle zaken die heel goed gingen en door de wetenschappelijk gevalideerde instrumenten die onderdeel uitmaken van het Priorities at Work progamma. Hierdoor ben ik mijn kracht, talenten, sterke punten en werkwaarden niet alleen gaan zien, maar ben ik in staat om daarvanuit te werken bij het neerzetten van mijn visie en het leiderschap van mijn afdeling.    

  Cliënte - Anoniem , Hoofd van een afdeling in een ziekenhuis
 • Het was grandioos!

  Wim van der Boor, Voorzitter Ondernemingsraad Gemeente Rotterdam , over de workshop werkdruk & work life balance
 • Het Priorities at Work (haljaar) Programma heeft me houvast gegeven in stormachtige maanden van extreem hoge werkdruk en een groot life event. Ik kan het aanbevelen als mensen aanlopen tegen hoge werkdruk en moeite hebben het werk te overzien. Overzicht houden op al mijn taken, een overvolle (vergader)agenda, prioritering in het drukke werk waren mijn grootste uitdagingen in mijn werk als leidinggevende van 90 personen (140 personen indirect). Daar kwam een groot life event bij. De kickstart coaching on the job waarin je samen met Sandra Kruijt (eigenaar Priorities, management consultant | executive coach),  achter je eigen bureau werk reduceert en prioriteiten stelt, geeft directe oplossingen en voelt snel vertrouwd. De zorgvuldige rapportage en het plan van aanpak na afloop helpen je door het proces, het halfjaarprogramma, heen. Verder werd ik blij van de positieve aanpak, namelijk focus op je sterke kanten. Dat geeft energie. Sandra overdenkt de dingen goed, geeft dan haar mening, advies. Ze is rustig, houdt het overzicht en kan op heldere manier haar kennis overdragen. Ik heb geleerd hoe ik mijn werk beter kan organiseren, zodat het behapbaar en overzichtelijker wordt. Ik heb een hele lastige periode overwonnen, heb inzicht in wat ik goed kan, waar ik mijn focus op wil leggen. Daarnaast ben ik blij met mijn nieuwe perspectief, energie en plezier als ik denk over mijn werk en de toekomst. Dat ik door deze periode heen gekomen ben, daar ben ik heel blij mee. Sandra was voor mij echt een houvast in de roerige tijden. De Masterclass Targets en Werkwaarden was voor mij onderdeel van het Priorities at Work Programma. Je kunt het ook los volgen. Ik deed een individuele sessie. Inspirerend en mooie inzichten! Heel leuk om het online vanaf je eigen locatie te kunnen doen. De uitkomst was zelfs boven mijn verwachting. Ik ging er open in en het heeft me veel inzicht gebracht.

  Alice Terberg-Froeling, Manager bedrijfsvoering Neurorevalidatie | Rijndam Revalidatie
 • Sandra Kruijt is een zeer intelligente, creatieve, maar vooral ook mensgerichte adviseur en coach waarmee ik heel graag samenwerk. Ze heeft een indrukwekkend cv opgebouwd op het terrein werkdruk interventies, werk-privé balans coaching en breder over het thema duurzame inzetbaarheid en strategisch human resource management. In het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid vormt zij een belangrijke schakel in het contact met externe kennispartners en heeft zij ons bestuur verder weten te professionaliseren.

  Prof. Dr. Annet de Lange, Professor Human Resource Management (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) | Professor Successful aging at work, psychology (Open Universiteit) | Visiting Professor Department of Psychology (Norwegian University of Science and Technology)
 • Sandra en Priorities.nu hebben me geholpen een overzicht in mijn werk privé balans te vinden. Na een inspirerend gesprek met Sandra ben ik met De Balanstool Priorities.nu aan slag gegaan. Juist omdat je erg gedetailleerd alle taken in kaart kunt brengen, kun je ze beter prioriteren en een planning maken. Sandra is altijd betrokken geweest. Dat heb ik als prettig ervaren.  

  Birgit Strackenbrock , Eigenaar Xstructuring en freelancer