Priorities - Professional Organizing
t: +31 (0) 10 5216211

Priorities. Welkom.
Professioneel. Orde op zaken.
Werkende oplossingen voor werkdruk.

“Lets talk about your goals. We’ll start by listening”

Priorities

Priorities adviseert en coacht executives om zo slagvaardig mogelijk te zijn in werk of privé. Bij een hoge werkdruk kan uw persoonlijke effectiviteit of die van de professionals in uw bedrijf verminderen.

Sinds 2004 begeleidt Sandra Kruijt, eigenaar van Priorities, directeuren, managers, hoogleraren en advocaten die in een spagaat terecht komen tussen declarabele uren werken in hun expertise en hun management- of acquisitietaken. Dit, om veel minder uren te maken door werk te reduceren, de organisatie van het werk opnieuw in te richten, scherpe prioriteiten te stellen en veel hogere targets te halen.

Targets komen uit business plannen, medewerker tevredenheidsonderzoeken en persoonlijke leiderschapsplannen. Voor mensen die hun functioneren verder willen verbeteren of duurzame inzetbaarheid verhogen. Soms functioneren mensen tijdelijk minder dan ze op basis van hun volledige capaciteiten kunnen. Dat kan door allerlei redenen zijn, maar meestal door hoge eisen en doordat er veel werkzaamheden liggen.
Een spagaat kan ook veroorzaakt worden door life events, hectiek als working parents, work life balance, mantelzorg, (werken met een chronische) ziekte of burn-out.

Is tijd schaars en uw werktempo hoog. Wilt u minder uren werken en hogere targets halen? Het Priorities at Work Programma stelt u in staat werk te reduceren en hogere targets te halen.

Kennismaken? Start met het downloaden van het Ebook Priorities at Work | 9 werkende oplossingen voor werkdruk of abonneer op de Priorities nieuwsbrief.

Oplossingen

Professional organizing voor directeuren, managers, hoogleraren en advocaten met:
Priorities at Work Programma, kickstart coaching on the job en organisatieadvies

Workshop Duurzame Inzetbaarheid, Werkdruk en Work Life Balance met Priorities spel (ook in Engels)

Presentaties

U kunt zich aanmelden voor:
Priorities nieuwsbrief (onderaan deze pagina) en/of
een kosteloos abonnement op De Sandra Blog – on work life balance.


Abonneren De Sandra Blog - on work life balance

Professional organizing

Professional Organizing is een kickstart (coaching on the job van één of twee dagen) waarin mensen direct de omslag maken waar anders de tijd voor ontbreekt. Hierna volgt implementatie van adviezen tijdens het Priorities at Work Programma.

Werkdruk

Preventie van werkdruk is een belangrijke pijler voor gezond en met plezier werken. Sinds 2004 biedt Priorities werkende oplossingen voor werkdruk.
Lees meer

Professional Efficiency

Priorities begeleidt busy professionals bij professional efficiency & efficacy. Efficiënt en doeltreffend werken.
Lees meer

Priorities at Work Programma

Priorities at Work programma (30 dagen of halfjaarprogramma)
• Eén-twee dagen professional organizing – coaching on the job
• Persoonlijke rapportage
• Ondersteuning bij de implementatie; telefonische coachgesprekken van 30 minuten
• Webinars en masterclasses
• Tools en instrumenten

Work life balance

Balans werk en privé is een belangrijk issue en een van de pijlers van duurzame inzetbaarheid: gezond, met plezier en succes werken.

Priorities heeft na een project van twee jaar in 2007 de internetapplicatie De Balanstool Priorities.nu gelanceerd, die de balans in het werk en de balans tussen werk en privé berekende. Deze internetapplicatie is tot 2013 (gratis) via deze website toegankelijk geweest.

Lees meer

Sandra Kruijt

"Mijn ervaring als advocaat, als Chief Human Resources en MT-lid, verantwoordelijk voor de oprichting van een bedrijf in Ierland, en als bestuurslid van het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid voeg ik toe aan de expertise van cliënten.

Voor organisaties en cliënten wordt het werk ingericht volgens state of the art kennis. Mijn expertise ligt op het gebied van resultaten in het werk en organisatieadvies op het gebied van Human Resources Management en arbeidsrecht. De volgende kennisgebieden zijn geïntegreerd in de methode van Priorities: effectief en efficiënt werken, arbeidsrecht, Duurzame Inzetbaarheid, EU beleid arbeidszaken, beleid vanuit Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, bedrijfsgezondheidszorg, arbo/arbeidsomstandigheden."

Duurzame Inzetbaarheid

Mr Sandra Kruijt van Priorities is bestuurslid bij het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid. Het NKDI is opgericht door Dr. Annet de Lange (Lector HRM Hogeschool Arnhem Nijmegen) en Prof. Dr. Beatrice van der Heijden (Professor Strategisch HRM Radboud Universiteit).

Duurzame inzetbaarheid is gezond, gemotiveerd, met succes & plezier werken. In 2016 verscheen de tweede druk van het handboek Duurzame Inzetbaarheid ‘Een leven lang inzetbaar?’ door Dr. Annet de Lange en Prof. Dr. Beatrice van der Heijden. Mr Sandra Kruijt schreef voor dit boek het hoofdstuk ‘De praktijk is weerbarstig. Ervaringen van (HR-)managers’.

Het handboek wordt gebruikt in opleidingen human resources management/P&O.
Een publicatieprijs werd in 2014 toegekend door Beroepsvereniging voor Arbeids- en Organisatiedeskundigen.

Bestel het boek hier

Portfolio

Sandra Kruijt van Priorities is Ambassadeur Fonds Psychische Gezondheid.
Priorities is campagnesupporter van de campagne ‘Herken de de druppel - check je werkstress’.

Testimonials

 • Ik gun iedereen het Priorities at Work Programma! De werkdruk was langdurig hoog. De combinatie van interne en externe factoren maakten dat ik opnieuw onderuit dreigde te gaan. Ik vond het heel bijzonder om te merken hoe Sandra Kruijt door goed te kijken en te luisteren in een korte tijd een organisatie, werkprocessen en een individu kan analyseren om in een zeer kort tijd processen vlot te trekken, gebruik makend van de sterke kanten van een persoon en rekening houdend met diens uitdagingen.

  Drs. I. (Ilana) Spuesens-Hoefnagel , Hoofd Psychosociale Zorg, Klinisch psycholoog - Ikazia Ziekenhuis
 • 'We zijn zeker verplicht om deze Priorities coaching on the job te doen?', vroeg ik mijn leidinggevende. Achteraf ben ik heel blij met de mogelijkheid die de Rabobank mij bood. Ik voer nu volledig de regie in mijn werk, ben kritisch op prioriteiten en ik heb meer tijd om toegevoegde waarde te leveren in het team. Dat telt voor mij nog het meest. 

  Cliënt die anoniem wil blijven, Rabobank
 • De kickstart coaching on the job is de mooiste start die een manager zich kan wensen om daadwerkelijk veranderingen in te zetten. Ik was aan het verdrinken in de hoeveelheid werk. Nu doe ik weer de juiste dingen: proactief werken aan de hoofdtaken van mijn functie. Ik ga niet langer meer (altijd) mee in de hectiek, de waan van de dag en ad hoc werkwijze die in de organisatie gegroeid was. Ik heb de touwtjes weer stevig in handen, ben goed voorbereid en zaken zijn weer goed gedelegeerd. De dynamiek op mijn afdeling is top. Sandra heeft veel kennis, is rustig maar vooral doortastend. Ik ben haar vooral dankbaar dat ze mij heeft laten inzien dat ik alleen nog maar ad-hoc bezig was. Dat we tijdens het Priorities at Work Programma de hoofdtaken van mijn functie in kaart hebben gebracht, op de manier dat ik weer met veel plezier, overzicht en zelfvertrouwen werk in mijn werk en in mijn rol als MT-lid.

  Drs. W.S.M. (Mariska) Larssen, Hoofd Personeel & Organisatie - Ikazia Ziekenhuis Rotterdam
 • Het Priorities at Work Programma heeft me in korte tijd inzichten gegeven, waarmee ik maanden vooruit kon – van harte bedankt hiervoor! De coaching on the job was uiterst waardevol voor me en onderscheiden Priorities van andere aanbieders: Terwijl ‘gewone’ coaches alleen maar horen wat je zelf vertelt, kijkt Sandra Kruijt echt hoe je werkt. Daardoor kan ze veel beter de problemen zien, benoemen en verhelpen! Het Priorities at Work Programma is een zeer effectieve manier om (weer) balans in de verhouding van privé en werk te brengen! Sandra is een zeer betrokken en bevlogen coach, die me met haar programma veel waardevolle input voor mijn verdere professionele ontwikkeling heeft geboden. Ik en mijn hele gezin zijn er blij mee.  

  Universitair docent Faculteit der Managementwetenschappen , Universiteit in Nederland
 • Naast de verantwoordelijkheid voor het neerzetten van mijn visie en het leidinggeven aan een afdeling werd ik veel verschillende uitvoeringstaken in getrokken. Mijn grootste bottleneck was dat ik hard werkte, vaak in privé ook en toch ’s avonds het gevoel had dat ik van alles niet had gedaan of bereikt van wat ik mij had voorgenomen. Sandra heeft me geholpen om de grote lijnen in mijn functie in te zien en niet in details te verzanden. Elke keer teruggaan naar grote thema’s, de hoofdtaken in mijn functie, helpt me om het overzicht te behouden. Dit heb ik in het Priorities at Work Programma goed kunnen implementeren. De grootste winst van het traject met Sandra is hoe ik in mijn functie als leidinggevende ben gegroeid. Sandra heeft mijn zelfvertrouwen verhoogd door haar respectvolle aanpak, het spiegelen van alle zaken die heel goed gingen en door de wetenschappelijk gevalideerde instrumenten die onderdeel uitmaken van het Priorities at Work progamma. Hierdoor ben ik mijn kracht, talenten, sterke punten en werkwaarden niet alleen gaan zien, maar ben ik in staat om daarvanuit te werken bij het neerzetten van mijn visie en het leiderschap van mijn afdeling.    

  Cliënte - Anoniem , Hoofd van een afdeling in een ziekenhuis
 • Sandra Kruijt is een zeer intelligente, creatieve, maar vooral ook mensgerichte adviseur en coach waarmee ik heel graag samenwerk. Ze heeft een indrukwekkend cv opgebouwd op het terrein werkdruk interventies, werk-privé balans coaching en breder over het thema duurzame inzetbaarheid en strategisch human resource management. In het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid vormt zij een belangrijke schakel in het contact met externe kennispartners en heeft zij ons bestuur verder weten te professionaliseren.

  Prof. Dr. Annet de Lange, Professor Human Resource Management (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) | Professor Successful aging at work, psychology (Open Universiteit) | Visiting Professor Department of Psychology (Norwegian University of Science and Technology)
 • Als mijn organisatie de kosten niet had vergoed had ik Priorities coaching on the job zelf betaald. Dat kwam door Sandra’s professionaliteit. Het systeem dat ze aanreikte sloot precies aan bij wat ik nodig had. Ze doorzag de situatie, dat die invloed had op mijn gezondheid en om die reden moest worden opgelost. We hebben anderhalve dag samengewerkt, een enorme stimulans. De resultaten van de coaching gaan eigenlijk verder. Het stellen van prioriteiten pas ik nu overal op toe.  

  Cliënte die anoniem wil blijven, Onderwijs
 • Het was grandioos!

  Wim van der Boor, Voorzitter Ondernemingsraad Gemeente Rotterdam , over de workshop werkdruk & work life balance
 • Mijn groep is doorgelicht. De afdeling van twaalf personen loopt nu goed, ook de human resources cyclus. Eindelijk kom ik toe aan mijn eigen prioriteiten in het werk. Sandra inschakelen was één van mijn beste beslissingen.

  Prof. dr. C.M. (Cock) van Duijn, Professor of genetic epidemiology, Erasmus MC | Scientific Director of the Genetic and Epidemiology graduate program, Netherlands Institute for Health Sciences
 • Ik heb nu meer grip op mijn werk als ondernemer, kan betere keuzes maken in mijn werk voor klanten en ik kan beter ‘nee’ zeggen. Zonder mijn flexibiliteit en klantvriendelijkheid te verliezen. Dat is voor mij het belangrijkste.

  Stephanie Vallianatos , Eigenaar Vallianatos Zorginnovatie.

Op de hoogte blijven voor uw Priorities at Work?

Abonneer je nu op de Priorities nieuwsbrief. 

We beloven je een betrouwbare en goede informatie als gids voor succes in je werk.

Priorities. Makes life easier for busy professionals.