Priorities - Professional Organizing
t: +31 (0) 10 5216211

Wie?

Mr Sandra Kruijt is eigenaar van Priorities. Professional organizer voor directeuren, management teamleden en mensen in vrije beroepen zoals advocaten.

Ik stel mij graag aan u voor. Voor het opzetten van mijn eigen adviesbureau in 2000, was ik advocaat bij Ortelee Advocaten in Nieuwegein en Chief Human Resource Manager bij het beursgenoteerde ICT bedrijf AND International Publishers N.V. Ik werkte mee aan de oprichting van het AND dochterbedrijf in Ierland en verhuisde voor twee jaar naar dat land. Werken met mensen van verschillende nationaliteiten en opleidingsniveaus, van de werkvloer tot directieniveau, doe ik met plezier.

Mijn studie behelsde rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en een postdoctorale rechtenopleiding in Frankrijk. In 2000 startte ik een adviesbureau voor Strategisch Human Resource Management en Arbeidsrecht. In de praktijk kon ik vaststellen dat de werkdruk systematisch toeneemt. Zo ontstond mijn interesse voor professional organizing: een belangrijke tool om mensen in staat te stellen beter te functioneren, zowel in werk en privé. In oktober 2004 heeft dit geleid tot de start van Priorities.

Daarna volgde:

 • de specialisatie (preventie van) werkdruk (2005)
 • de work life balance specialisatie (2005-2007)
 • de lancering van De Balanstool Priorities.nu – de berekening van de balans in het werk en de balans tussen werk en privé (2007)
 • De Sandra Blog – on work life balance (2009)
 • specialisatie Duurzame inzetbaarheid (2010)
 • Handboek Duurzame inzetbaarheid ‘Een leven lang inzetbaar ‘ | hoofdstuk ‘De praktijk is weerbarstig – ervaringen van (HR-)managers’
ONDERSCHEIDEND IN DE AANPAK?
 • Professioneel en werkend volgens hoge standaards
 • Persoonlijk
 • Werkende oplossingen en de beste eindresultaten voor u
 • State of the art kennis belangrijk voor uw beste eindresultaten | Strategisch Human Resource Management, arbeidsrecht, duurzame inzetbaarheid, (preventie van) werkdruk, work life balance, professional efficiency

Priorities werkt samen met gerenommeerde kennisinstituten, organisaties en experts. Deze dynamische samenwerking staat garant voor state-of-the-art kennis, doeltreffendheid en kwaliteit.

Ik ben u graag van dienst. Sandra Kruijt

Testimonials

 • Sandra Kruijt is een zeer intelligente, creatieve, maar vooral ook mensgerichte adviseur en coach waarmee ik heel graag samenwerk. Ze heeft een indrukwekkend cv opgebouwd op het terrein werkdruk interventies, werk-privé balans coaching en breder over het thema duurzame inzetbaarheid en strategisch human resource management. In het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid vormt zij een belangrijke schakel in het contact met externe kennispartners en heeft zij ons bestuur verder weten te professionaliseren.

  Dr. Annet de Lange, Professor Human Resource Management, HAN university of applied sciences. Visiting professor university of stavanger
 • Mijn groep is doorgelicht. De afdeling van twaalf personen loopt nu goed, ook de human resources cyclus. Eindelijk kom ik toe aan mijn eigen prioriteiten in het werk. Sandra inschakelen was één van mijn beste beslissingen.

  Prof. dr. C.M. (Cock) van Duijn, Professor of genetic epidemiology, Erasmus MC | Scientific Director of the Genetic and Epidemiology graduate program, Netherlands Institute for Health Sciences
 • Het was grandioos!

  Wim van der Boor, Voorzitter Ondernemingsraad Gemeente Rotterdam , over de workshop werkdruk & work life balance
 • 'We zijn zeker verplicht om deze Priorities coaching on the job te doen?', vroeg ik mijn manager. Achteraf ben ik blij met de mogelijkheid die mijn manager en de Rabobank mij bood. Ik voer nu de regie in mijn werk, ben kritisch of dat waar ik mee bezig ben wel mijn taak is en ik heb meer tijd om toegevoegde waarde te leveren in het team. Dat telt voor mij nog het meest. 

  Cliënt die anoniem wil blijven, Rabobank
 • Als mijn organisatie de kosten niet had vergoed had ik Priorities coaching on the job zelf betaald. Dat kwam door Sandra’s professionaliteit. Het systeem dat ze aanreikte sloot precies aan bij wat ik nodig had. Ze doorzag de situatie, dat die invloed had op mijn gezondheid en om die reden moest worden opgelost. We hebben anderhalve dag samengewerkt, een enorme stimulans. De resultaten van de coaching gaan eigenlijk verder. Het stellen van prioriteiten pas ik nu overal op toe.  

  Cliënte die anoniem wil blijven, Onderwijs
 • Ik heb nu meer grip op mijn werk als ondernemer, kan betere keuzes maken in mijn werk voor klanten en ik kan beter ‘nee’ zeggen. Zonder mijn flexibiliteit en klantvriendelijkheid te verliezen. Dat is voor mij het belangrijkste.

  Stephanie Vallianatos , Eigenaar Vallianatos Zorginnovatie.
 • Sandra en Priorities.nu hebben me geholpen een overzicht in mijn werk privé balans te vinden. Na een inspirerend gesprek met Sandra ben ik met De Balanstool Priorities.nu aan slag gegaan. Juist omdat je erg gedetailleerd alle taken in kaart kunt brengen, kun je ze beter prioriteren en een planning maken. Sandra is altijd betrokken geweest. Dat heb ik als prettig ervaren.  

  Birgit Strackenbrock , Eigenaar Xstructuring en freelancer