Priorities - Professional Organizing
t: +31 (0) 10 5216211

Werkdruk

werkdrukWerkdruk is een van de speerpunten van EU beleid en Nederland. Een hoge werkdruk kan grote gevolgen hebben. Daarom is de Europese campagne van start gegaan ‘Gezond werk is werk zonder stress’. In Nederland is de campagne in mei 2014 gestart onder de naam ‘Herken de druppel – check je werkstress’.

Tot 2018 wordt aandacht besteed aan factoren die werkstress veroorzaken: werkdruk, agressie, geweld, intimidatie, pesten en discriminatie. Ook andere oorzaken van een verstoorde balans tussen werk en privé, zoals mantelzorg, zorg voor kinderen of rouwverwerking spelen een rol. Preventie van werkdruk is een belangrijke pijler voor voor duurzame inzetbaarheid.

Priorities begeleidt sinds 2004 busy professionals, teams en afdelingen bij het oplossen van werkdruk in organisaties en bedrijven. Priorities werkt met professionals in allerlei functies aan blijvende oplossingen van werkdruk, voor een goede work life balance, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Priorities adviseert en coacht mensen om zo slagvaardig mogelijk te zijn in werk of privé. Bij een hoge werkdruk kan de persoonlijke effectiviteit, de efficiency van een bedrijf of van professionals binnen een organisatie verminderen.

Sandra Kruijt, eigenaar van Priorities, is sinds 2004 gespecialiseerd in oplossingen voor werkdruk:
“Als je iemand ziet verdwijnen achter een grote werkstapel ga ik samen met ze achter hun bureau zitten. We werken de werkstapel door en stellen orde op zaken. Dat kan individuele coaching zijn of team coaching. Voor iedere vorm van werkdruk een blijvende en werkende oplossing aandragen is fantastisch werk om te doen. Ik word ingeschakeld om werkdruk op te lossen, ter preventie van ziekteverzuim en om mensen te begeleiden bij de terugkeer naar werk. Daarnaast bij life events, schokkende gebeurtenissen, verstoorde work life balance, rouw en mantelzorg”.

Als bestuurslid van het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid (NKDI) zet Sandra Kruijt, eigenaar van Priorities, zich in om om duurzame inzetbaarheid van werkenden te bevorderen door integratie van inzichten uit onderzoek en praktijk. Om succesvol te kunnen werken, duurzaam inzetbaarheid te zijn, is aandacht voor werkdruk belangrijk.

Wilt u een oplossing van uw werkdruk of meer weten over wat Priorities kan doen om werkdruk in uw organisatie, bedrijf, team of afdeling blijvend te verlagen? Neemt u contact met ons op.

Download de folder

Priorities biedt sinds 2004 oplossingen voor werkdruk en verzorgt presentaties en workshops werkdruk, work life balance, duurzame inzetbaarheid (ook in het Engels).

Workshop werkdruk bedrijven