Priorities - Professional Organizing
t: +31 (0) 10 5216211

Professional Organizing

Herkent u dit?

U hebt veel werk, in verschillende rollen, een uitgebreid takenpakket, grote verantwoordelijkheid en een nog groter verantwoorlijkheidsgevoel. U doet alles graag en u bent goed in alles wat u doet.  Soms vraagt u zich af of u niet teveel doet? Of u meer tijd kunt overhouden, uw taken beperken, scherpe prioriteiten stellen en veel hogere targets kunt halen.

 

Wat kan ik voor betekenen?

Vanuit Priorities begeleid ik met plezier directeuren, managers, hoogleraren en advocaten, die een spagaat ervaren tussen declarabele uren werken in hun expertise en hun management-, bestuurs- of acquisitietaken. Met coaching on the job en in-company advies begeleid ik cliënten om veel minder uren te maken door werk te reduceren, de organisatie van het werk opnieuw in te richten, scherpe prioriteiten te stellen en veel hogere targets te halen.

Dit doe ik sinds 2004, met succesvolle begeleiding van bijvoorbeeld een hoogleraar met een grote afdeling, een directieteam van een bank of een directeur van een zorginstelling.

Een spagaat kan veroorzaakt worden door hoge eisen en doordat er veel werkzaamheden liggen. Een spagaat kan ook veroorzaakt worden door life events, hectiek als working parents, work life balance, mantelzorg, (chronische) ziekte of burnout. Iedere situatie vraagt een eigen unieke aanpak.

Voor de oplossing draag ik mijn werkervaring als advocaat, als Chief Human Resources, lid van het management team en als bestuurslid van het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid (NKDI) bij aan de expertise van mijn cliënten. Samen geeft dat prachtige resultaten.

 


UITNODIGING KENNISMAKINGSGESPREK 

 

Wilt u:

 • werk reduceren
 • de organisatie van uw werk opnieuw inrichten
 • scherpe prioriteiten stellen en veel hogere targets halen

 

En wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Ik nodig u uit voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Het gesprek is kosteloos, vrijblijvend en vertrouwelijk. In dit gesprek krijgt u helder wat u tegenhoudt om minder uren te werken, leert u wat er voor nodig is om uw werk te verminderen en welke stap u hierin kunt zetten. Ook vertel ik u graag meer over het Priorities at Work Programma.

 

U kunt zich onderaan deze pagina aanmelden of telefonisch contact opnemen voor een kennismaking.

 

Work hard. Live balanced. Sandra Kruijt

 

 


 

Mijn werkervaring als advocaat en Chief Human Resources stel ik graag beschikbaar. Ook stel ik graag mijn ideeën, kennis en specialisatie op het vlak van werkdruk (vanaf 2004), work life balance (vanaf 2005) en duurzame inzetbaarheid (vanaf 2010) beschikbaar.

U kunt posts lezen op De Sandra Blog – on work life balance. Met achtergrondinformatie en een kwinkslag zet ik u graag aan het denken over aspecten die succes in uw werk en work life balance bepalen. U kunt zich (gratis) op het blog abonneren. Dit kan rechts bovenaan de De Sandra Blog – on work life balance. U ontvangt dan een een paar keer per maand om 06.50 uur ‘s morgens een nieuwe post.

U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Priorities met gratis artikelen en tips (onderaan deze pagina).

De stap die ik u daarna adviseer te zetten is om u aan te melden voor een telefonisch kennismakingsgesprek waarin ik u graag ideeën geef over hoe u werk kunt reduceren.  We brengen uw mogelijkheden in kaart om de organisatie van uw werk opnieuw in te richten, scherpe prioriteiten te stellen en veel hogere targets te halen. We bespreken wat u wilt en wat u kunt bereiken.

Het gesprek is gratis, vrijblijvend en vertrouwelijkheid is gegarandeerd.

 

Mr Sandra Kruijt | Business consultant | executive coach | eigenaar Priorities

Ja, ik meld me aan voor een strategiegesprek
 • Omschrijf hier uw doel voor het strategiegesprek.
  Wat is het u waard om veel meer tijd over te hebben, scherpe prioriteiten te stellen en veel hogere targets te halen?
 • Indien gewenst kunt u hier een toelichting geven. Is er bijvoorbeeld iets anders dat u vindt dat ik van u zou moeten weten.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Sandra Kruijt is een zeer intelligente, creatieve, maar vooral ook mensgerichte adviseur en coach waarmee ik heel graag samenwerk. Ze heeft een indrukwekkend cv opgebouwd op het terrein werkdruk interventies, werk-privé balans coaching en breder over het thema duurzame inzetbaarheid en strategisch human resource management. In het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid vormt zij een belangrijke schakel in het contact met externe kennispartners en heeft zij ons bestuur verder weten te professionaliseren.

  Dr. Annet de Lange, Professor Human Resource Management, HAN university of applied sciences. Visiting professor university of stavanger
 • Mijn groep is doorgelicht. De afdeling van twaalf personen loopt nu goed, ook de human resources cyclus. Eindelijk kom ik toe aan mijn eigen prioriteiten in het werk. Sandra inschakelen was één van mijn beste beslissingen.

  Prof. dr. C.M. (Cock) van Duijn, Professor of genetic epidemiology, Erasmus MC | Scientific Director of the Genetic and Epidemiology graduate program, Netherlands Institute for Health Sciences
 • Het was grandioos!

  Wim van der Boor, Voorzitter Ondernemingsraad Gemeente Rotterdam , over de workshop werkdruk & work life balance
 • 'We zijn zeker verplicht om deze Priorities coaching on the job te doen?', vroeg ik mijn manager. Achteraf ben ik blij met de mogelijkheid die mijn manager en de Rabobank mij bood. Ik voer nu de regie in mijn werk, ben kritisch of dat waar ik mee bezig ben wel mijn taak is en ik heb meer tijd om toegevoegde waarde te leveren in het team. Dat telt voor mij nog het meest. 

  Cliënt die anoniem wil blijven, Rabobank
 • Als mijn organisatie de kosten niet had vergoed had ik Priorities coaching on the job zelf betaald. Dat kwam door Sandra’s professionaliteit. Het systeem dat ze aanreikte sloot precies aan bij wat ik nodig had. Ze doorzag de situatie, dat die invloed had op mijn gezondheid en om die reden moest worden opgelost. We hebben anderhalve dag samengewerkt, een enorme stimulans. De resultaten van de coaching gaan eigenlijk verder. Het stellen van prioriteiten pas ik nu overal op toe.  

  Cliënte die anoniem wil blijven, Onderwijs
 • Ik heb nu meer grip op mijn werk als ondernemer, kan betere keuzes maken in mijn werk voor klanten en ik kan beter ‘nee’ zeggen. Zonder mijn flexibiliteit en klantvriendelijkheid te verliezen. Dat is voor mij het belangrijkste.

  Stephanie Vallianatos , Eigenaar Vallianatos Zorginnovatie.
 • Sandra en Priorities.nu hebben me geholpen een overzicht in mijn werk privé balans te vinden. Na een inspirerend gesprek met Sandra ben ik met De Balanstool Priorities.nu aan slag gegaan. Juist omdat je erg gedetailleerd alle taken in kaart kunt brengen, kun je ze beter prioriteren en een planning maken. Sandra is altijd betrokken geweest. Dat heb ik als prettig ervaren.  

  Birgit Strackenbrock , Eigenaar Xstructuring en freelancer