Priorities - Professional Organizing
t: +31 (0) 10 5216211

Professional Organizing

Herkent u dit? U hebt veel werk in verschillende rollen, een uitgebreid takenpakket, een grote verantwoordelijkheid en een groot verantwoorlijkheidsgevoel. U doet alles graag en u bent bijzonder goed in alles wat u doet.  Maar soms wilt u veel meer tijd overhouden, uw taken beperken, scherpe prioriteiten stellen en veel hogere targets halen.

Dan heeft Priorities u veel te bieden. Vanuit Priorities werk ik samen met directeuren, managementteam leden, hoogleraren en mensen in vrije beroepen, die in een spagaat terecht komen tussen declarabele uren werken in hun expertise en hun management- of acquisitietaken. Busy professionals coach ik om veel minder uren te maken. We reduceren overbodig werk, richten de organisatie van het werk opnieuw in, stellen scherpe prioriteiten zodat u veel hogere targets kunt halen.

Dit doe ik sinds 2004, met succesvolle begeleiding van bijvoorbeeld een hoogleraar met een grote afdeling, een directieteam van een bank of een directeur van een zorginstelling. Met plezier breng ik mijn ervaring in als advocaat, als MT-lid en Chief Human Resources, waarbij ik werd gevraagd om een bedrijf in Ierland op te richten voor een Nederlandse multinational.

Wilt u:
 • overbodig werk reduceren
 • de organisatie van uw werk opnieuw inrichten
 • scherpe prioriteiten stellen en
 • veel hogere targets halen

 

Mijn ervaring, ideeën en kennis stel ik graag beschikbaar.

U kunt posts lezen op De Sandra Blog. In verschillende blogs maakt u kennis met mijn gedachtengoed. U kunt zich op het blog abonneren.

U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Priorities met gratis artikelen en tips.

De stap die ik u daarna adviseer te zetten is om u aan te melden voor een strategiegesprek met mij. We brengen de mogelijkheden in kaart om uw werk te reduceren, scherpe prioriteiten te stellen en veel hogere targets te halen. We bespreken wat u wilt en wat u kunt bereiken.

Het gesprek is gratis, vrijblijvend en vertrouwelijkheid is gegarandeerd.

Sandra Kruijt | Professional organizer voor directeuren, managers, hoogleraren en mensen in vrije beroepen

Ja, ik meld me aan voor een strategiegesprek
 • Omschrijf hier uw doel voor het strategiegesprek.
  Wat is het u waard om veel meer tijd over te hebben, scherpe prioriteiten te stellen en veel hogere targets te halen?
 • Indien gewenst kunt u hier een toelichting geven. Is er bijvoorbeeld iets anders dat u vindt dat ik van u zou moeten weten.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Sandra Kruijt is een zeer intelligente, creatieve, maar vooral ook mensgerichte adviseur en coach waarmee ik heel graag samenwerk. Ze heeft een indrukwekkend cv opgebouwd op het terrein werkdruk interventies, werk-privé balans coaching en breder over het thema duurzame inzetbaarheid en strategisch human resource management. In het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid vormt zij een belangrijke schakel in het contact met externe kennispartners en heeft zij ons bestuur verder weten te professionaliseren.

  Dr. Annet de Lange, Professor Human Resource Management, HAN university of applied sciences. Visiting professor university of stavanger
 • Mijn groep is doorgelicht. De afdeling van twaalf personen loopt nu goed, ook de human resources cyclus. Eindelijk kom ik toe aan mijn eigen prioriteiten in het werk. Sandra inschakelen was één van mijn beste beslissingen.

  Prof. dr. C.M. (Cock) van Duijn, Professor of genetic epidemiology, Erasmus MC | Scientific Director of the Genetic and Epidemiology graduate program, Netherlands Institute for Health Sciences
 • Het was grandioos!

  Wim van der Boor, Voorzitter Ondernemingsraad Gemeente Rotterdam , over de workshop werkdruk & work life balance
 • 'We zijn zeker verplicht om deze Priorities coaching on the job te doen?', vroeg ik mijn manager. Achteraf ben ik blij met de mogelijkheid die mijn manager en de Rabobank mij bood. Ik voer nu de regie in mijn werk, ben kritisch of dat waar ik mee bezig ben wel mijn taak is en ik heb meer tijd om toegevoegde waarde te leveren in het team. Dat telt voor mij nog het meest. 

  Cliënt die anoniem wil blijven, Rabobank
 • Als mijn organisatie de kosten niet had vergoed had ik Priorities coaching on the job zelf betaald. Dat kwam door Sandra’s professionaliteit. Het systeem dat ze aanreikte sloot precies aan bij wat ik nodig had. Ze doorzag de situatie, dat die invloed had op mijn gezondheid en om die reden moest worden opgelost. We hebben anderhalve dag samengewerkt, een enorme stimulans. De resultaten van de coaching gaan eigenlijk verder. Het stellen van prioriteiten pas ik nu overal op toe.  

  Cliënte die anoniem wil blijven, Onderwijs
 • Ik heb nu meer grip op mijn werk als ondernemer, kan betere keuzes maken in mijn werk voor klanten en ik kan beter ‘nee’ zeggen. Zonder mijn flexibiliteit en klantvriendelijkheid te verliezen. Dat is voor mij het belangrijkste.

  Stephanie Vallianatos , Eigenaar Vallianatos Zorginnovatie.
 • Sandra en Priorities.nu hebben me geholpen een overzicht in mijn werk privé balans te vinden. Na een inspirerend gesprek met Sandra ben ik met De Balanstool Priorities.nu aan slag gegaan. Juist omdat je erg gedetailleerd alle taken in kaart kunt brengen, kun je ze beter prioriteren en een planning maken. Sandra is altijd betrokken geweest. Dat heb ik als prettig ervaren.  

  Birgit Strackenbrock , Eigenaar Xstructuring en freelancer